santibri-axender.nl santibri-axender.nl santibri-axender.nl santibri-axender.nl
Home Retail Bezorgers Consumenten

Actueel

Diensten

Kwaliteit

Online

Voorwaarden

Links

Offerte

Contact

Historie

 

Uw reclamedrukwerk wordt bezorgd op maandag en dinsdag. Ook aflevering op woensdag, in combinatie met de weekkranten, is mogelijk. In een aantal gebieden is ook een aflevering op zaterdag mogelijkPrijzen
Het verspreidingstarief wordt gebaseerd op het aantal adressen in de plaats(en) waar u wilt verspreiden. Wij maken een gespecificeerde offerte voor u aan de hand van de gebieden waarin uw reclamedrukwerk verspreid moet worden, het gewicht en eventuele toeslagen voor vouwen en bundelen.

Reclamedrukwerk is er in alle soorten en maten. Het is een bijzonder geschikt medium om gezinnen en huishoudens over uw acties en aanbiedingen te informeren.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en wij kunnen u tevens een kant en klaar pakket leveren, inclusief het ontwerp, het drukwerk en -uiteraard- de verspreiding.

Reclamedrukwerk is goedkoop en effectief.
Test de mogelijkheden !

- Pasen

- Koninginnedag

- Moederdag

- Vaderdag

- Pinksteren

- Kerstmis

- Actie of Opruiming

Santibri hoofdkantoor
Contact     Het komt in de bus!

 

folders assen    folders hoogeveen    folders meppel    folders groningen    retail    diensten    kwaliteit    voorwaarden    links    organisatie    bezorger worden    vakantieregeling    bezorgerevent    Santibri voor Ha´ti    consumenten    folderverspreiding    folder-verspreiding    huis-aan-huis-verspreiding    folder-verspreiden    huis-aan-huis-verspreiden    reclamedrukwerk-verspreiden    folders-veendam    folders-stadskanaal    folders-delfzijl